• 20+ jaar ervaring
  • Snelle service & Support
  • Uitzonderlijke promo's
  • Grote stock & keuze
  • Snelle levering

Ergonomische Salons en Relaxen

Wat zijn ergonomische salons en relaxzetels?

Ergonomische salons en relaxzetels zijn ontworpen om jouw zitcomfort te verbeteren en rugklachten te verminderen. Met verstelbare functies, zoals meerdere motoren voor een optimale zit- en ligpositie, bieden deze zetels de perfecte ondersteuning voor rug, nek en benen. Ze helpen spierspanning te verlichten en zorgen voor een betere houding.

Onze ergonomische zetels combineren comfort met stijl en zijn beschikbaar in diverse materialen en ontwerpen. Simply Lifestyle biedt topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Kom langs en ervaar zelf het verschil!

Alles aan Fabrieksprijzen

Oerdegelijke kwaliteit aan lage prijzen! Bij ons vindt u een snel wisselend aanbod. Wij werken volgens het principe OP = OP. 

Meteen leverbaar!

Alles direct uit voorraad leverbaar, zodat u meteen van uw nieuwe aankopen kunt genieten. We staan klaar om u te helpen uw woon- en tuinruimte stijlvol in te richten!

Enkele ergonomische salons en relaxen uit ons aanbod:

Kom ons volledig aanbod in onze Fabrieksverkoopshowroom ontdeken!

Ergonomische Salons en Relaxzetels – Topkwaliteit Direct van de Fabriek

Welkom bij onze fabrieksverkoopshowroom, waar je de beste ergonomische salons en relaxzetels vindt voor de scherpste prijzen. Onze ergonomische meubels zijn ontworpen om zowel comfort als gezondheid te bevorderen door rugklachten te verminderen en een optimale zithouding te ondersteunen. Omdat we direct vanuit de fabriek leveren, geniet je van premium kwaliteit tegen ongeëvenaard lage prijzen.

Wat zijn ergonomische salons en relaxzetels?

Ergonomische salons en relaxzetels zijn speciaal ontworpen om de zithouding te verbeteren en lichamelijke klachten te voorkomen of verminderen. Met verstelbare rug- en voetsteunen, en meerdere motoren die je eenvoudig in de perfecte zitpositie brengen, bieden deze zetels de ideale oplossing voor wie lange tijd comfortabel wil zitten of ontspannen. Onze ergonomische relaxzetels zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een oplossing voor rug- en nekklachten of simpelweg willen genieten van luxe zitcomfort.

Waarom kiezen voor een ergonomische relaxzetel?

Een ergonomische relaxzetel biedt veel meer dan standaard comfort. Dankzij de ergonomische vormgeving, verstelbare functies en hoogwaardige materialen worden je rug, nek en benen optimaal ondersteund. Dit zorgt ervoor dat je op een gezonde manier zit, met minder spanning op je spieren en gewrichten. Dit maakt ze perfect voor dagelijks gebruik, zowel in de woonkamer als in een thuiskantoor.

Beste Kwaliteit Ergonomische Zetels Tegen Fabrieksprijzen

Omdat we een fabrieksverkoopshowroom zijn, koop je bij ons rechtstreeks vanuit de fabriek. Dit betekent dat je profiteert van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Zonder tussenpersonen kunnen we je ergonomische zetels en relaxstoelen aanbieden die niet alleen stijlvol en comfortabel zijn, maar ook betaalbaar.

Voordelen van een ergonomische relaxzetel:

  • Betere zithouding: Minder belasting op rug en nek.
  • Verstelbare functies: Vind jouw perfecte zit- of ligpositie met meerdere motoren.
  • Gezondheid en comfort: Ideaal voor mensen met rug- of nekklachten.
  • Direct van de fabriek: Beste prijzen voor topkwaliteit.
  • Duurzame materialen: Hoogwaardige stoffen en leeropties voor lange levensduur.

Kom Langs in Onze Fabrieksverkoopshowroom

Bezoek onze fabrieksverkoopshowroom in Kuurne en ontdek het uitgebreide aanbod aan ergonomische salons en relaxzetels. Ervaar zelf het comfort en de kwaliteit die onze zetels te bieden hebben. Of je nu op zoek bent naar een zetel voor dagelijks gebruik of om te ontspannen na een lange dag, bij ons vind je altijd de perfecte match voor jouw wensen en budget.

Grote toonzaal

In kuurne met ruime parking

Persoonlijk advies

Wij staan steeds voor u paraat

Correcte prijs en service

Uitstekende dienst na verkoop

Jarenlange ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring

Ter Ferrants 30
8520 Kuurne
BE 0828.121.662

Pascal: 0493 19 10 48

info@simply-lifestyle.be

Made by KMO Design

Openingsuren:

Tijdense de week:
ma, di en woe, do & vr:
Op afspaak, vrijblijvend zonder aankoop verplichting

Elk weekend open | Fabrieksverkoop
za: 13u tot 17u30
zo: 13u tot 17u30
Vrije toegang 

Alles in onze showroom is direct leverbaar en op stock!

Fabrieksprijzen

Steeds de interessanste Fabrieksprijzen!

Tijdens de volledige winter vind je bij ons de kwalitatiefste indoor meubelen! Vanaf januari starten we met een volledige nieuwe outdoor collectie.

Volg ons