• 20+ jaar ervaring
  • Snelle service & Support
  • Uitzonderlijke promo's
  • Grote stock & keuze
  • Snelle levering

Enkele van onze Realisaties

U vindt onze showroom in Kuurne. Er is een ruime parking net naast onze winkel. Breng gerust uw afmetingen mee, wij helpen graag de ideale tuinmeubelen voor u te vinden! Hieronder een impressie van onze toonzaal.

Kortrijk

Ontdek onze selectie hoogstaande tuinmeubelen in Kortrijk, speciaal ontworpen om jouw buitenruimte te transformeren, of je nu in een huis of een appartement woont.

Van elegante loungesets tot praktische eettafels en comfortabele ligstoelen, onze collectie biedt een breed scala aan stijlvolle opties die perfect passen bij de sfeer van Kortrijk. Elk meubelstuk is zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor comfort, duurzaamheid en esthetiek, zodat je kunt genieten van langdurig plezier in jouw buitenruimte.

Of je nu een klein balkon hebt dat wat extra flair nodig heeft of een ruime tuin waar je wilt ontspannen en entertainen, wij hebben de perfecte meubels om aan jouw behoeften te voldoen. Maak van jouw buitenruimte een oase van comfort en stijl met onze hoogwaardige tuinmeubelen.

Marbella

We trots om te kunnen zeggen dat onze meubelen zelfs tot in Marbella reizen. We leveren hoogwaardige tuinmeubelen die niet alleen comfortabel en stijlvol zijn, maar ook bestand zijn tegen de zware zonnige omstandigheden van het Spaanse klimaat.

In ons assortiment vind je een breed scala aan prachtige tuinmeubelen die perfect passen bij elke buitenruimte. Of je nu een klein balkon hebt of een ruime tuin, wij hebben de juiste meubels voor jou. Van loungesets en eettafels tot ligstoelen en parasols, we hebben alles wat je nodig hebt om van jouw buitenruimte een oase van rust en schoonheid te maken.

Grote toonzaal

In kuurne met ruime parking

Persoonlijk advies

Wij staan steeds voor u paraat

Correcte prijs en service

Uitstekende dienst na verkoop

Jarenlange ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring

Industrielaan 6/001
8520 Kuurne
BE 0828.121.662

Pascal: 0493 19 10 48

info@simply-lifestyle.be

Made by KMO Design

Openingsuren

Maandag tot en met zondag
Even gesloten wegens verhuis, maar telefonisch bereikbaar!

In september gaan we van start met onze indoor collectie!

Tijdens de volledige winter zul je bij ons de kwalitatiefste indoor meubelen kunnen kopen van salons tot tafels en stoelen!

Volg ons

Volop aan het verhuizen!

We zijn momenteel even gesloten, want we zijn aan het verhuizen naar onze nieuwe locatie! We blijven uiteraard telefonisch bereikbaar voor alle vragen! Vanaf september kun je ons vinden in een splinternieuwe showroom en collectie! We gaan in september van start met onze indoor collectie meubelen.

Wij zijn aan het verhuizen

We zijn momenteel even gesloten, want we zijn aan het verhuizen naar onze nieuwe locatie! We blijven uiteraard telefonisch bereikbaar voor alle vragen! Vanaf september kun je ons vinden in een splinternieuwe showroom en collectie! We gaan in september van start met onze indoor collectie meubelen. 
  • Nieuwe Adres: Ter Ferrants 30, 8520 Kuurne
We communiceren onze exacte openingsdatum binnenkort!