• 20+ jaar ervaring
  • Snelle service & Support
  • Uitzonderlijke promo's
  • Grote stock & keuze
  • Snelle levering

Onderhoudsproducten

Als trotse eigenaar van prachtige teak meubelen of andere tuinmeubelen, wil je natuurlijk dat ze er altijd op hun best uitzien. Het juiste onderhoud is essentieel om de levensduur van je meubelen te verlengen en ze in optimale conditie te houden. Daarom bieden wij een breed assortiment aan onderhoudsproducten speciaal ontwikkeld voor teak en andere tuinmeubelen.

Onderhoudsproducten voor Teak

Teak meubelen zijn bekend om hun duurzaamheid en natuurlijke schoonheid, maar ze hebben wel regelmatig onderhoud nodig om hun oorspronkelijke uitstraling te behouden. Onze onderhoudsproducten voor teak zijn speciaal samengesteld om dit houtsoort optimaal te beschermen tegen weersinvloeden zoals zonlicht, vocht en vuil. Met onze producten kun je jouw teakhouten meubelen gemakkelijk reinigen en beschermen.

Voor het reinigen van teakhout raden we onze speciale teakreinigers aan. Deze verwijderen effectief vuil, vlekken en algen zonder het hout aan te tasten. Na het reinigen kun je de oorspronkelijke kleur en glans van het teakhout herstellen met onze teakolie of teaksealer. Deze producten voeden het hout, beschermen het tegen verkleuring en zorgen voor een langdurige bescherming tegen weersinvloeden.

Onderhoudsproducten voor Tuinmeubelen

Naast onderhoudsproducten specifiek voor teak, hebben we ook een ruim aanbod aan producten geschikt voor andere tuinmeubelen. Of je nu aluminium, kunststof, RVS of wicker meubelen hebt, wij hebben de juiste onderhoudsproducten om ze in topconditie te houden.

Onze tuinmeubelreinigers zijn perfect voor het verwijderen van vuil en vlekken op verschillende materialen. Daarnaast bieden we ook beschermende coatings aan die een extra laagje bieden tegen UV-straling, regen en andere weersomstandigheden. Zo blijven jouw tuinmeubelen langer mooi en kunnen ze zonder problemen alle seizoen doorstaan.

Kies voor kwaliteit en behoud de schoonheid van je meubelen

Bij ons staan kwaliteit en duurzaamheid centraal. Wij bieden alleen hoogwaardige onderhoudsproducten die speciaal zijn ontwikkeld om jouw teak meubelen en andere tuinmeubelen in optimale staat te houden. Met regelmatig gebruik van onze producten kun je de levensduur van je meubelen verlengen en blijven ze er als nieuw uitzien, seizoen na seizoen.

Kies voor de juiste onderhoudsproducten voor teak en tuinmeubelen.

Grote toonzaal

In kuurne met ruime parking

Persoonlijk advies

Wij staan steeds voor u paraat

Correcte prijs en service

Uitstekende dienst na verkoop

Jarenlange ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring

Industrielaan 6/001
8520 Kuurne
BE 0828.121.662

Pascal: 0493 19 10 48

info@simply-lifestyle.be

Made by KMO Design

Openingsuren

Maandag tot vrijdag
Open op afspraak (steeds volledig vrijblijvend)

Zaterdag en zondag

FABRIEKSVERKOOPDAGEN mei

Onze Showroom in Kuurne is tijdens de FABRIEKSVERKOOPDAGEN doorlopend open zonder afspraak!

Volg ons

Fabrieksverkoopdagen mei!

In mei zijn wij meerdere weekends open voor onze grote FABRIEKSVERKOOPDAGEN! Kom heel wat kortingen ontdekken tussen 11u en 17u. Tot -50% op de adviesprijzen!