• 20+ jaar ervaring
  • Snelle service & Support
  • Uitzonderlijke promo's
  • Grote stock & keuze
  • Snelle levering

/

/

Sets

/

Tafel Ton + stoelen Victoria
Knaller

Tafel Ton + stoelen Victoria

Set

Betreed een wereld van hedendaagse verfijning en tijdloze klasse met onze Ton tafel, gekenmerkt door een keramisch blad en een slank aluminium frame, gecombineerd met de gracieuze Victoria stoelen in rope antraciet. De Ton tafel belichaamt moderne duurzaamheid en esthetische perfectie met zijn robuuste constructie en verfijnde afwerking.

Het keramische blad van de Ton tafel biedt niet alleen een verbluffende visuele impact met zijn natuurlijke uitstraling en duurzaamheid, maar is ook bestand tegen de elementen, waardoor het perfect geschikt is voor buitengebruik. Het aluminium frame voegt een eigentijdse elegantie toe aan het geheel, terwijl het zorgt voor stabiliteit en stevigheid.

De Victoria stoelen in rope antraciet vormen een harmonieuze aanvulling op de Ton tafel. Met hun verfijnde ontwerp, comfortabele zit en duurzame rope bekleding stralen ze tijdloze charme en moderne luxe uit.

Laat u inspireren door de tijdloze schoonheid en moderne elegantie van de Ton tafel met keramisch blad en aluminium frame, samen met de Victoria stoelen in rope antraciet, en transformeer uw buitenruimte in een oase van stijl en comfort.

 

Heb je een vraag? Stel ze hier

Grote toonzaal

In kuurne met ruime parking

Persoonlijk advies

Wij staan steeds voor u paraat

Correcte prijs en service

Uitstekende dienst na verkoop

Jarenlange ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring

Industrielaan 6/001
8520 Kuurne
BE 0828.121.662

Pascal: 0493 19 10 48

info@simply-lifestyle.be

Made by KMO Design

Openingsuren

Maandag tot vrijdag
Open op afspraak (steeds volledig vrijblijvend)

Zaterdag en zondag
In April elk weekend doorlopend open tijdens de SUPER STOCK DAGEN
van 11u tot 17U 

Volg ons

Disclaimer Cookie Policy

SUPER STOCK DAGEN

In april zijn we elke zaterdag en zondag open van 11u tot 17u! We hebben heel wat tuinmeubelen op stock en dat vraagt voor schitterende kortingen. Kom je ook langs?